TERMENI SI CONDITII
Site-ul www.cazare-praid.ro este un material de informare si comunicare online publicat cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti cei care doresc sa petreaca o vacanta de neuitat, in zona Praid. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

1. Drepturi de autor

Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este posesorul legal al domeniului cazare-praid.ro. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

2. Politica de utilizare a paginii

Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a Internetului. Vizitarea site-ului implica acceptarea acestor termeni si conditii. Nimeni nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina proprietarului siteu-lui.

3. Confidentialitate

Echipa "cazare-praid.ro" pune accent pe confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin site-ul www.cazare-praid.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra. Asfel: echipa "cazare-praid.ro" poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre serviciile oferite de catre echipa "cazare-praid.ro", fara a incalca legile romanesti si internationale.

Farmecul turismului rural si ospitalitatea gazdelor specifica zonei garanteaza reusita vacantei dumneavoastra. VA INVITAM SA VA CONVINGETI!

Pentru orice detalii sau informatii va rugam sa ne contactati.
 Avantajele rezervarii prin cazare-praid.ro
» economie de timp si bani printr-un singur telefon sau e-mail aflati pensiunile disponibile in perioada solicitata;
» prezentarea nepartinitoare si obiectiva a tuturor pensiunilor, cu avantaje si dezavantaje, recomandari avizate in functie de solicitarile si dorintele dvs - fiecare pensiune este periodic vizitata si actualizam permanent toate informatiile;
» oferta completa de servicii cuprinzand cazare, masa, tratament si asistenta turistica pe parcursul sejurului;
» cele mai bune tarife daca gasiti in aceeasi perioada, la aceeasi pensiune, in aceleasi conditii un tarif mai mic (pe internet, materiale publicitare, receptia pensiunii, platit de altii) veti beneficia de o noapte de cazare gratuita din partea pensiunii;
» raspuns prompt in cel mult doua ore de la primirea solicitarii;
» garantia rezervarii camerelor la pensiunile si in conditiile solicitate de dvs, in cazul nerespectarii rezervarii suntem obligati sa va oferim cazare la o pensiune de rang superior.